Yoga- en tekencursus Frankrijk 2021

Van 8 tot 14 augustus 2021
Cursus ‘Open je zintuigen’
Een stimulerende en ontspannende yoga- en teken-schildercursus op Domaine Le Chiron

In deze cursus week verblijf je in het sfeervolle Domaine Le Chiron omgeven door het prachtige ongerepte landschap van de Haute Vienne (835 kilometer van Utrecht). 

Het thema ‘Open je zintuigen’ is een combinatie van opwekkende yogasessies die lichaam en geest verkwikken en een teken- schildercursus die je zintuig stimuleert en inspireert om wat je ziet uit te beelden.

Le Chiron France – domainelechiron.com from Ruben Koerhuis on Vimeo.

Cursusweek

Iedere ochtend starten we met lichte lichaamshoudingen en ademhalingsoefeningen die de energie in het lichaam stimuleren.

Daarna staat er een uitgebreid ontbijt klaar.

Aan het eind van de ochtend laten we ons inspireren door het prachtige Franse landschap rond het domaine. We nemen de tijd om te observeren en wat je ziet te verbeelden in een tekening of aquarel. Na deze creatieve sessie is er een lunch en tijd om te ontspannen op het weelderige domaine.

Tegen de avond komen we samen voor een tweede yoga sessie waarbij we ons meer concentreren op verschillende yogahoudingen die het lichaam ruimte geven en eventuele blokkades en spanningen verminderen.

We sluiten iedere dag af met een diner in een gezellige Franse sfeer.

Woensdag is er in de ochtend alleen een yogasessie, dan heb je de rest van de dag heb je vrij om de dag zelf in te vullen.

Je kan bijvoorbeeld met een gratis fiets erop uit, een mooie wandeltocht maken of in de nabijgelegen rivier de Gartempe lekker gaan zwemmen. Of maak een trip naar Poitiers, het pittoreske schrijvers stadje Montmorillon of Saint Savin om de schitterende fresco’s (UNESCO werelderfgoed) in de kerk te bewonderen.

IMG-9412  cora-yoga-dog

Docent

Cora Mulder is yogadocent en beeldend kunstenaar (1e graads docent beeldende vorming). Zij heeft haar opleiding aan het internationale yoga instituut van Gert van Leeuwen gevolgd en geeft al 30 jaar les aan diverse groepen.

Ze geeft met veel aandacht en plezier les aan volwassenen

Kosten

Kosten E 690,- p.p. all in, ontbijt lunch en diner met wijn

Eigen ruime kamer, per 2 kamers deel je een een badkamer.

Ontbijt en lunch met thee en koffie, diner met water en wijn.

Wil je iemand meenemen die niet wil deelnemen aan de cursus, voor de kosten neem dan contact op.

Voor een redelijke meerprijs kan je de vakantie verlengen mocht je meer van de prachtige regio willen ontdekken.

Voor wie met de trein komt is er de mogelijkheid om afgehaald te worden van station Montmorillon.

Wil je meer informatie dan kan je contact opnemen:

corac.mulder@gmail.com